Weylin Tracking logo
illustratieve foto

Zoek jij een nieuwe sportieve uitdaging? Werk je graag aan jezelf samen met een leuke groep mensen? Bij Kung Fu Deventer begin je op je eigen niveau en verleg je elke les weer je eigen grenzen.

Er zijn twee lessen per week. Er wordt verwacht van de leerlingen dat ze beide lessen aanwezig zijn. Er is geen aparte jeugdgroep. Van jonge leerlingen wordt verwacht dat ze zelfstandig kunnen oefenen tijdens de momenten dat leerlingen geleerde stof in groepjes gaan oefenen.

Tekst gaat door onder de video.

Een videografische impressie van de lessen bij Kung Fu Deventer.

We trainen in een gymlokaal van een basisschool op 5 minuten lopen van NS station Deventer.

Tijdens de lessen is er geen sprake van competitie. De leerlingen helpen en ondersteunen elkaar. Na enige tijd kan de leerling besluiten ook deel te nemen aan het vrije gevecht (voorzien van lichaamsbescherming) of (internationale) wedstrijden. Beide zijn optioneel. Regelmatig is er een proefles waar je gratis en vrijblijvend mee mag komen doen. Geef je op via het formulier hier rechts, of gebruik de contact pagina. Binnen enkele dagen sturen we je dan de benodigde informatie toe om met de proefles mee te kunnen doen. Heb je vragen, stel die via de contact pagina.

Tot ziens bij Kungfu Deventer!